Sett brille-standard i påsken

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beskytter du øynene tilstrekkelig i påskesolen? De fleste av oss håper på påskesol, men mange innser ikke viktigheten av å beskytte øynene fra solen for å hindre grå stær, synstap, uskarphet, hudkreft, og ikke minst rynker.

Hvor sikker er du på at solbrillene du har faktisk beskytter nok? Øyelokkene våre er tynne og skjøre, og kan skades lett av UV-lys selv på overskyede dager og ikke minst i refleksjon fra snø. Likevel kan solbriller som ikke har riktig beskyttelse forårsake mer skade enn hjelp.

Det er utviklet en egen standard for solbriller, NS-EN ISO 12312, som gir en rekke krav som produsentene må følge, som f.eks at produktene deres ikke har skarpe kanter som kan skade brukerne, forsikre at produktene ikke kan forårsake synshemming, samt angivelse av ulike nivåer UV-beskyttelse.

I årets påskeegg fra standard.no har vi puttet solbrillestandarden for gratis nedlastning, så dersom du er lei av påskekrim kan du heller forsikre deg om at du beskytter deg og dine riktig i påsken. Nederst på denne siden finner du standardene.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Åpningstider i påsken

Standard Norge holder stengt i påskeuken. Men om du lurer på annet vedr. standarder er Standard Online er åpen mandag og tirsdag mellom 8-16, og onsdag fram til kl. 14.

Følg oss på Facebook

Denne saken er publisert av Standard Online som er medlem i TEAM enerWE.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Annonse TEAM enerWE
Vekst.media - Bygg, Anlegg- og Eiendomsbransjens digitale kanal
Logg inn
×
Registrer

×