Nordens største asfaltkontrakt til NCC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

NCC Industry har inngått avtale med AF Gruppen om asfaltering av veiprosjektet Arendal – Tvedestrand. Asfaltoppdraget er, med om lag 300 000 tonn asfalt, trolig det største asfaltprosjektet gjennomført i Norden, skriver selskapet i en pressemelding.

Det 23 kilometer lange motorvei-prosjektet mellom Arendal og Tvedestrand gjennomføres av AF-Gruppen og 7. april ble det klart at NCC Industry fikk oppdraget med å levere asfalt til prosjektet.

– Vi er svært godt fornøyd med å få på plass denne avtalen med AF Gruppen. Dette en strategisk meget viktig kontrakt for oss, sier Asfaltdirektør Joar Caspersen i NCC Industry.

AF Gruppen sin prosjektleder Erik Frogner uttrykker stor tilfredshet med valget av Nordens største asfaltaktør NCC Industry som samarbeidspartner på E18 Arendal – Tvedestrand.

– Med omlag 300 000 tonn asfalt er dette trolig Norges største asfaltoppdrag og med knapp byggetid vil dette kreve det aller ypperste fra begge parter for å komme sikkert og tidsmessig i mål i dette oppdraget, sier Frogner.

20 000 tonn i år

Det blir dermed høy asfaltproduksjon på Sørlandet de kommende årene. 20 000 tonn skal asfalteres nå i år. Resten fordeles på to hektiske år i 2018 og 2019. I forbindelse med prosjektet setter NCC Industry opp en ny mobil asfaltfabrikk i anleggsområdet som sammen med eksisterende NCC-fabrikker på Sørlandet skal levere til veiprosjektet.

– Vi takker AF Gruppen for den tilliten de viser ved å gi oss dette asfaltprosjektet. Det er knapp tid, men vi har jobbet meget godt sammen med AF Gruppen for å få på plass en god produksjons- og gjennomføringsplan med sikkerhet i fokus, sier Caspersen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Chul Aamodt
Chul Christian Aamodt er Adm. dir. i enerWE AS. I tillegg leder han investeringsselskapet SCREENSAILOR AS. Chul er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk fra NTNU.
Logg inn
×
Registrer

×