Veidekke skrev avtale om arbeidsforhold

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Veidekke har skrevet under en global rammeavtale for utvikling av gode arbeidsforhold. Rammeavtalen gjelder hele Veidekkes virksomhet, og er en del av selskapets arbeid for å bidra til en seriøs bygg- og anleggsbransje, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen, som ble inngått mellom Veidekke ASA og Norsk Arbeidsmandsforbund, Fellesforbundet og den internasjonale tre- og bygningsarbeiderføderasjonen (BWI), innebærer en forpliktelse til å anerkjenne og respektere menneskerettigheter og faglige rettigheter. Dette er på linje med hva som er definert i FNs menneskerettskonvensjon og ILOs deklarasjon om grunnleggende prinsipper.

  • Klikk her for å lese avtalen.

Partene ønsker også å fremme disse rettighetene overfor Veidekkes leverandørkjede og kunder. Videre forplikter avtalen partene til sammen å bidra til å oppnå forbedringer innen områdene arbeidsmiljø, helse- og sikkerhetsstandarder på arbeidsplassene og miljøinnsats gjennom et aktivt og konstruktivt samarbeid.

På bildet (f.v.): Konsernsjef Arne Giske i Veidekke undertegner avtalen sammen med generalsekretær Ambet Youson fra BWI, forbundsleder Erna Hagensen fra Norsk Arbeidsmandsforbund, Jørn Eggum fra Fellesforbundet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Nøkkelord:
Logg inn
×
Registrer

×