CCL Deck reduserer behovet for slakkarmering og byggetid

THiLT Engineering AS og CCL Norway AS leverer etterspente betongdekker til Nyhavna EN på Dora i Trondheim. Det skriver selskapet i en pressemelding. CCL Norway AS har inngått avtale med Skanska Norge AS for leveranse av spennarmering i betongdekker til prosjektet Nyhavna EN på Dora i Trondheim. CCL Norway AS skal levere spennarmeringsprodukter og montering. THiLT Engineering AS står for prosjekteringen … Continued

THiLT Engineering AS og CCL Norway AS leverer etterspente betongdekker til Nyhavna EN på Dora i Trondheim. Det skriver selskapet i en pressemelding.

CCL Norway AS har inngått avtale med Skanska Norge AS for leveranse av spennarmering i betongdekker til prosjektet Nyhavna EN på Dora i Trondheim. CCL Norway AS skal levere spennarmeringsprodukter og montering. THiLT Engineering AS står for prosjekteringen av etterspente dekker.

Prosjektet består av to byggetrinn og er utfordrende  både i form og med store utkraginger. THiLT Engineering AS ser på muligheten til å bruke CCL Deck løsning hvor spennarmering kombineres med fiberbetong etter ønske fra Skanska Norge AS. CCL Deck reduserer behovet for slakkarmering og byggetid.

Dekkene for byggetrinn 1 utgjør ca. 7 500 m2 og første leveranse er satt til medio September.

Ferdigstillelese av betongarbeid byggetrinn 1 er satt til slutten av 2016.