Ingeniører lærer å snakke med folk

Annonsørinnhold - INTEK

Ingeniører trigges av å jobbe i innovativt arbeidsmiljø. Ingeniørene Eirik Juritzen og Olav Pedersen fra Intek Engineering setter pris på å jobbe i et firma som ønsker å være langt fremme og levere de beste produktene til sine kunder (se videointervju lenger ned i saken). Denne artikkelen ble opprinnelig publisert hos vekst.medias søsteravis, enerwe.no Høy … Continued

Ingeniører trigges av å jobbe i innovativt arbeidsmiljø.

Ingeniørene Eirik Juritzen og Olav Pedersen fra Intek Engineering setter pris på å jobbe i et firma som ønsker å være langt fremme og levere de beste produktene til sine kunder (se videointervju lenger ned i saken).

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert hos vekst.medias søsteravis, enerwe.no

Høy teknologisk kompetanse og lite byråkrati

For dem var det viktig å komme til en foregangsbedrift som ønsker å videreutvikle både sin drift, men også menneskene som jobber der. Dette føler de at de har funnet hos sin arbeidsgiver Intek Engineering.

Her blir de ansatte blir tilbudt kurs i hvordan å holde foredrag, så vel som de vanlige teknologikursene. Slik utvikler de seg både faglig og personlig og det synes de er ganske spesielt i en tekonologi-bedrift.

Resultatet er høy teknologisk kompetanse i en bedrift med lite byråkrati som gjør det ekstra spennende å jobbe med sine fagfelt.

INTEK

INTEK er ett kunnskapssenter innen robotisering og automatisering med fokus på smarte innovative løsninger for industrien. Vår kunnskap innen mekanisk design og automasjonsløsninger kommer våre kunder til fordel. INTEK utvikler ofte i samarbeid med kunde spesialløsninger til produksjonsceller eller produksjonslinjer.