Kjenner på økende interesse for godkjente hakestropper

Annonsørinnhold - Annonse-partner

Varri var tilstede på årets Høydekonferanse for å vise frem de mange bra Petzl-produktene de distribuerer til byggebransjen i Norge. – Vi er her på Høydekonferansen for å for å treffe de som bruker vårt utstyr, se om de trenger annet utstyr og finne ut hvordan kan vi hjelpe dem bedre, sier kurs- og opplæringsansvarlig Thomas … Continued

Varri var tilstede på årets Høydekonferanse for å vise frem de mange bra Petzl-produktene de distribuerer til byggebransjen i Norge.

– Vi er her på Høydekonferansen for å for å treffe de som bruker vårt utstyr, se om de trenger annet utstyr og finne ut hvordan kan vi hjelpe dem bedre, sier kurs- og opplæringsansvarlig Thomas Horgen til enerWE.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Utstyret er veldig viktig for sikkerheten

Varri leverer fullsortiment på alt av fallsiktring og tilkomstreknikk-utstyr. Og spesielt har de fokus på hjelmer med visir og hodelyktskombinasjoner. Det mest populære nå er hjelmer med godkjente hakestropper som er sertifiserte.

Etter mange fallulykker i byggebransjen er behovet for velfungerende utstyr stort og sikkerhet er i fokus. Thomas Horgen synes arbeiderne er flinke til å sikre seg med redningsutstyr, men ber dem tenke litt lenger.  – Hva skjer når du henger i selen og faktisk bare henger der, spør Horgen. – OK, du reddet en person, men du må fortsatt komme deg ned.

Følg oss på Facebook

Denne saken er publisert av Fallsikkerhet.no som deltok utstiller hos TEAM enerWE.

Annonse-partner

Denne artikkelen er publisert via enerWE’s annonsepartnere.