Kjenner på økende interesse for godkjente hakestropper

Annonsørinnhold - Annonsepartner

Varri var tilstede på årets Høydekonferanse for å vise frem de mange bra Petzl-produktene de distribuerer til byggebransjen i Norge. – Vi er her på Høydekonferansen for å for å treffe de som bruker vårt utstyr, se om de trenger annet utstyr og finne ut hvordan kan vi hjelpe dem bedre, sier kurs- og opplæringsansvarlig Thomas … Continued

Varri var tilstede på årets Høydekonferanse for å vise frem de mange bra Petzl-produktene de distribuerer til byggebransjen i Norge.

– Vi er her på Høydekonferansen for å for å treffe de som bruker vårt utstyr, se om de trenger annet utstyr og finne ut hvordan kan vi hjelpe dem bedre, sier kurs- og opplæringsansvarlig Thomas Horgen til enerWE.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Utstyret er veldig viktig for sikkerheten

Varri leverer fullsortiment på alt av fallsiktring og tilkomstreknikk-utstyr. Og spesielt har de fokus på hjelmer med visir og hodelyktskombinasjoner. Det mest populære nå er hjelmer med godkjente hakestropper som er sertifiserte.

Etter mange fallulykker i byggebransjen er behovet for velfungerende utstyr stort og sikkerhet er i fokus. Thomas Horgen synes arbeiderne er flinke til å sikre seg med redningsutstyr, men ber dem tenke litt lenger.  – Hva skjer når du henger i selen og faktisk bare henger der, spør Horgen. – OK, du reddet en person, men du må fortsatt komme deg ned.

Følg oss på Facebook

Denne saken er publisert av Fallsikkerhet.no som deltok utstiller hos TEAM enerWE.

Annonsepartner

Denne artikkelen er publisert via enerWE’s annonsepartnere.