Lanserer ny nettside etter fusjon

Annonsørinnhold - Mintra Group

I dag lanserte Mintra Group sin nye nettside – www.mintragroup.com. Hensikten er å etablere én brukerorientert og informativ nettside for de tre sammenslåtte websidene Mintra Trainingportal Norge, Mintra UK og OCS Onsoft Computing System med en felles, visuell profil. Mintra Group satser internasjonalt, og det er derfor også viktig at siden fungerer godt utover selskapets hjemmeområder. … Continued

I dag lanserte Mintra Group sin nye nettside – www.mintragroup.com. Hensikten er å etablere én brukerorientert og informativ nettside for de tre sammenslåtte websidene Mintra Trainingportal Norge, Mintra UK og OCS Onsoft Computing System med en felles, visuell profil. Mintra Group satser internasjonalt, og det er derfor også viktig at siden fungerer godt utover selskapets hjemmeområder.

– På nettsiden finner du suksesshistorier, hva kunder har slitt med og hvordan vi har løst det, i tillegg til trender innen for det vi jobber med og undersøkelser som vil være relevant for en del kunder, forteller salgsdirektør Geir Kalleberg i Mintra Group. Og legger til at ledere og beslutningstakere som jobber innenfor HR, HMS, opplæring og kompetanseheving vil finne svært nyttig informasjon på siden.

Gode digitale løsninger er viktige for Mintra Group som gjennom sin Trainingportal registrerer et påbegynt kurs i minuttet, noe som tilsvarer en halv million kursregistreringer i året.

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.