Vi trenger kursing i gode holdninger

Annonsørinnhold - Annonsepartner

På årets Høydekonferanse dukket Nordic Safety opp med stand. De ville fortelle kollegaer fra bygg- og anleggsbransjen om deres virke innen HMS-opplæring, utstyr, kontroll og dokumentasjon. Med 20 års erfaring reiser instruktører fra Nordic Safety rundt i hele Norge og Europa for å kurse folk i det de kaller gode holdninger. Bli oppdatert! Meld deg … Continued

På årets Høydekonferanse dukket Nordic Safety opp med stand. De ville fortelle kollegaer fra bygg- og anleggsbransjen om deres virke innen HMS-opplæring, utstyr, kontroll og dokumentasjon. Med 20 års erfaring reiser instruktører fra Nordic Safety rundt i hele Norge og Europa for å kurse folk i det de kaller gode holdninger.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

– Det må gå ordentlig og skikkelig for seg

Nordic Safety tilbyr kurs og nettkurs innen masseflytningsmaskiner, trucker, kraner, lifter, fallsikring og ikke minst første hjelp. De legger ekt på å lære folk hvordan de skal bruke utstyret riktig og bli trygge på seg selv, på omgivelsene og på maskinene de bruker. – Det skal gå ordentlig og skikkelig for seg når de er ferdig på et kurs hos meg, sier salgsleder og HMS-instruktør Ørjan Sundal fra Nordic Safety. – Kursdeltakerne skal vite hva de skal gjøre og hvorfor de skal gjøre det!

Følg oss på Facebook

Denne saken er publisert av Nordic Safety som deltok utstiller hos TEAM enerWE.

Annonsepartner

Denne artikkelen er publisert via enerWE’s annonsepartnere.