Norske Standard Online vant avtale med DNV GL Group

Annonsørinnhold - Standard Online

DNV GL AS har inngått ny, treårig avtale med Standard Norges salgsselskap, Standard Online AS, om leveranse av standarder til alle selskaper i DNV GL Group. Avtalen har også opsjon om forlengelse og innebærer leveranse av alle typer standarder, både nasjonale og internasjonale. Standard Online har over 200 000 standarder i sitt sortiment. – Vi … Continued

DNV GL AS har inngått ny, treårig avtale med Standard Norges salgsselskap, Standard Online AS, om leveranse av standarder til alle selskaper i DNV GL Group. Avtalen har også opsjon om forlengelse og innebærer leveranse av alle typer standarder, både nasjonale og internasjonale. Standard Online har over 200 000 standarder i sitt sortiment.

– Vi er svært fornøyde med at DNV GL har valgt Standard Online som leverandør av standarder for kommende treårs periode. Vi opererer i et globalt marked i konkurranse med store internasjonale distributører, og avtalen med DNV GL viser at vi kan være med å «spise kirsebær» med de store. Den internasjonale standardiseringsbransjen er i rivende utvikling, ikke minst hva gjelder digitalisering, og med denne avtalen viser vi at vi ligger i fremste rekke, sier Harald Hesselroth, administrerende direktør i Standard Online.

Adm.dir. Standard Online AS Harald L. Hesselroth
Adm.dir. Standard Online AS Harald L. Hesselroth

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

DNV GL opererer i mer enn 100 land og leverer klassifikasjon, teknisk pålitelighetsanalyse og sertifiseringstjenester til kunder innenfor en lang rekke sektorer. DNV har vært kunde hos Standard Online i mange år. Da DNV og GL fusjonerte i 2013 førte økningen av antall brukere i den digitale abonnementsløsningen til at avtalen ble mer omfattende.

Ingunn Lindvik, bibliotekar i DNV GL og administrator av abonnementet, begrunner valget av Standard Online slik:

For DNV GL har det vært avgjørende å kunne tilby våre ansatte en sikker og stabil webløsning med skreddersydd innhold som til enhver tid dekker selskapets behov. I stramme økonomiske tider er selvsagt konkurransedyktig pris vesentlig. Et godt samarbeid med vår kundekontakt gir oss også muligheten til å påvirke videreutviklingen av den digitale abonnementsløsningen. Et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt er svært viktig for våre ansatte.

Følg oss på Facebook

Prosessen med å gi tilbud til DNV GL startet ved at Standard Online ble invitert til en anbudskonkurranse på forsommeren 2016. I løpet av sommeren var mange ansatte med på å kvalitetssikre tilbudet.

Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Standard Online skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi tilbyr et bredt spekter av norske, utenlandske og internasjonale standarder blant annet fra NS, ISO, NEK, IEC, NORSOK, ASTM, ASME, API, IEEE, BSI, NFPA, AiAG, CSA, AGA, AWS, ACI, CFR, NACE, MSS, ASCE og AS.