Skaff deg et gratis verktøy for å måle PR-effekt

Annonsørinnhold - Meltwater

Denne uken lanserer Meltwater gratis-plattformen Meltwater Impact som gir deg muligheten til å følge spredningen av pressemeldingene dine. Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Hvem fikk med seg pressemeldingen din? Det tar tid og ressurser å sammenstille pressemeldinger. Men hvem fikk med seg pressemeldingen du sendte ut sist? Dette er ofte et spørsmål en sitter … Continued

Denne uken lanserer Meltwater gratis-plattformen Meltwater Impact som gir deg muligheten til å følge spredningen av pressemeldingene dine.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Hvem fikk med seg pressemeldingen din?

Det tar tid og ressurser å sammenstille pressemeldinger. Men hvem fikk med seg pressemeldingen du sendte ut sist? Dette er ofte et spørsmål en sitter igjen med.

– Vi i Meltwater har skapt en plattform som henter ut informasjon fra internett. Vi kan i prinsippet hente ut segmentert informasjon fra all verdens bransjer og tema. Og nå har vi laget et gratisverktøy for PR-bransjen, sier Markedssjef Linda Ørestrand. Meltwater Impact er ett av flere prosjektene utviklings-teamet vårt i San Fransisco jobber med.  Denne gangen ønsket vi å utvikle et verktøy for å skape verdi for de som jobber med PR. Det å få PR handler om mer en å få saken sin på trykk, og her ønsker vi å hjelpe PR folkene med å dokumentere det de skaper av  verdi for selskapet sier Ørestrand. Blir test-versjonen av Impact godt mottatt fortsetter vi med å utvikle den. Dette er en del av Meltwaters Outside Insight reise.

Mål effekten!

Meltwater Impact gir deg oversikt over PR-effekten gjennom en umiddelbar oversikt over hvor mange som har fått med seg og engasjert seg i din utsendelse. Antallet artikler pressemeldingen din har oppnådd er det opplagte parametere kommunikasjonsavdelingen er interessert i å måle. Men ikke glem engasjement! Med Meltwater Impact får du oversikt over både antall artikler og engasjementet du har oppnådd. En oppsummering av responsen fra redaksjonene samt oppslutningen i sosiale medier. Alt du må gjøre er å lime inn urlén til pressemeldingen din.

Følg oss på Facebook.

Evaluer utsendelsene dine.

Det tar tid å lage gode pressemeldinger, og nå har du muligheten til å evaluere hvem som engasjerer seg i ditt budskap, og hvor i verden de befinner seg, slik at du kan få en indikator på hvem som er interessert i det du skriver, og dermed spisse budskapet mot de som er viktige for deg.

Meltwater

Medieanalyseselskapet Meltwater overvåker milliarder av redaksjonelle artikler, blogger og diskusjoner på sosiale medier, samt at de avdekker meningsbærere i din bransje.  

Media Intelligence-verktøyet gir deg innsikten du trenger fra utsiden av brannmuren. Slik kan du kontrollere merkevaren din, forstå konkurranse-situasjonen og holde deg oppdatert på trender i bransjen.