Storkontrakt innen arbeid i høyden

Annonsørinnhold - LRA Safety

Carl Stahl AS og Langset Rope Access AS er sammen tildelt en storkontrakt av Kjøpekraft Vest innen fallsikring, kurs og kompetanse innen arbeid i høyden for energibransjen. Kontrakten går ut på opplæring og leveranse av fallsikringsutstyr til 9 energiverk som igjen omfatter Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland. Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev … Continued

Carl Stahl AS og Langset Rope Access AS er sammen tildelt en storkontrakt av Kjøpekraft Vest innen fallsikring, kurs og kompetanse innen arbeid i høyden for energibransjen.

Kontrakten går ut på opplæring og leveranse av fallsikringsutstyr til 9 energiverk som igjen omfatter Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Carl Stahl AS er et datterselskap av Carl Stahl GmbH International. Carl Stahl GmbH International er et familieeid selskap som ble stiftet i 1880 i Süssen, Tyskland. Carl Stahl GmbH har i dag over 1650 ansatte på verdensbasis og er en global leverandør av løfte –og fortøyningsutstyr.

Carl Stahl AS er den norske divisjonen av Carl Stahl GmbH og ble etablert i Bergen i 2000. Siden den gang har de blitt en ledende leverandør av løfte- og fortøyningsutstyr, samt service og sertifisering av løfteutstyr til offshore og onshorebransjen i Norge.

– Vi tar nå også et steg videre sammen med Langset Rope Access for å styrke vårt feste  innen fallsikring, sier Rune Lid Hillesøy, Salgs og Markedssjef i Carl Stahl AS.

Følg oss på Facebook

Langset Rope Access AS (LRA) er en del av Langset konsernet som i dag leverer tjenester til olje og gass sektoren i inn og utland. LRA har siden oppstarten vært under kontinuerlig utvikling og etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene og er nå blitt en av de ledende leverandørene på disse tjenestene.

– Ved vårt hoved kompetansesenter i Bergen samt ved våre andre kurslokaler i Tønsberg, Stavanger, Molde og Hammerfest tilbyr vi et bredt utvalg innen kurs for arbeid i høyden og redning for offshorebransjen, bygg og anlegg, energibransjen samt brann og redningstjenesten. Samarbeidet mellom LRA og CS gjør oss til et slagkraftig team med høy kvalitet på kurs & kompetanse samt utstyr for arbeid i høyden, sier Svein Olav Høysæther, Administrerende Direktør for Langset Rope Access AS.

Kontrakten startet November 2016.

LRA Safety

LRA Safety setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden.

Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA Safety å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..