Markedssjef med sektoransvar innenfor samferdsel, infrastruktur og transport

Vi kan tilby deg et spennende, tverrfaglig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid.

Standard Norge søker en offensiv markedssjef som blir sentral i arbeidet med å synliggjøre og forankre behov for standarder innenfor samferdsel, infrastruktur og transport.

Du har høyere utdanning, og erfaring fra større relevante miljøer med prosjektstyring, strategiutvikling, salg og markedsarbeid. Du ser hvilke utfordringer som kan løses gjennom standardisering, spesielt innenfor samferdsel. Kjennskap til standarder og standardiseringsprosesser er en fordel, men ikke et krav.

Som person er du energisk og en utpreget relasjonsbygger med sterk lagånd. Du trives som initiativtaker og motiveres av å se muligheter, synliggjøre behov og skape resultater. Du er strukturert og god til å drive prosesser selvstendig.

I Standard Norge jobber vi med landets dyktigste fagfolk. Sektorstyrene våre samler de viktigste interessentene, og i standardiseringskomiteene møtes ekspertene.

Dine hovedansvarsområder:

  • Samarbeide med eksterne kunder, samarbeidspartnere og bidragsytere
  • Etablere oppdrag og komiteer for standardisering
  • Skaffe finansiering og grunnlag for komiteer, leveranser og markedsarbeid
  • Budsjett- og økonomiansvar for sektorområdene
  • Gjennomføre, følge opp og veilede sektorstyrene sammen med andre markedssjefer
  • Utarbeide og gjennomføre delstrategi for sektorene
  • Arbeide med å ivareta norske interesser i europeiske og internasjonale fora
  • Tett samarbeid med andre interne fagpersoner

Vi kan tilby deg et spennende, tverrfaglig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid. Vi holder til i moderne lokaler sentralt beliggende på Lilleaker i Oslo.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med leder forretningsutvikling Erik Winther tlf. 922 35 599 eller personalsjef Tone B. Koranda. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Gå inn på http://www.hodejegerne.no/ for å registrere søknad innen 5. mai.