AF Gruppen med milliardoverskudd

Klarte milliarden for andre år på rad.

AF Gruppen leverer nok et resultat de selv er godt fornøyd med. I en pressemelding forteller de at omsetningen i 2016 endte på 11, 9 milliarder kroner, opp fra 12, 4 milliarder for et år siden. Resultatet før skatt endte på 1.040 millioner kroner, opp fra 1004 millioner kroner for et år siden.

Resten av artikkelen følger under videoen

Videoen viser et live intervju. Redigert versjon med høydepunkter fra intervjuet blir tilgjengelig i denne artikkelen etterhvert og blir postet på vår Facebook-side

Omsetning i fjerdekvartalet endte på 2,9 milliarder. Det var en nedgang fra 3,5 milliarder i fjerde kvartal 2015. Kvartalet endte med et resultat på 340 millioner kroner.

Selskapet fremhever også at de har et samlet sykefravær i 2016 på 3,7 prosent. Det inkluderer også tallene fra underleverandørene.

– AF stiller de samme strenge sikkerhetskravene til alle samarbeidspartnere og leverandører som til egne medarbeidere. Derfor inkluderes tall fra underleverandørene i skadestatistikken, skriver AF Gruppen.

–  AF Gruppen har en historisk høy ordreinngang og våre medarbeidere fortsetter å levere imponerende resultater. Høy ordrereserve, god drift og en sterk finansiell posisjon gir oss et godt fundament for å realisere strategien frem mot 2020, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her