Boligprisene stiger videre

Etter en sterk august viser boligmarkedet på ny muskler i september. Ferske tall fra bransjeorganisasjonen Eiendom Norge viser at boligprisene på landsbasis steg i snitt med 0,9 prosent, korrigert for sesongjusterteringer. – Ikke siden starten på 2010 har vi sett en tosifret tolvmånedersvekst, uttalte Christian Vammervold Dreyer (avbildet), administrerende direktør i Eiendom Norge, under pressekonferansen … Continued

Etter en sterk august viser boligmarkedet på ny muskler i september.

Ferske tall fra bransjeorganisasjonen Eiendom Norge viser at boligprisene på landsbasis steg i snitt med 0,9 prosent, korrigert for sesongjusterteringer.

Dreyer
[/media-credit] Dreyer

– Ikke siden starten på 2010 har vi sett en tosifret tolvmånedersvekst, uttalte Christian Vammervold Dreyer (avbildet), administrerende direktør i Eiendom Norge, under pressekonferansen onsdag. .

Vi forventer også at den vil stige ytterligere i fjerde kvartal, uttalte Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, under pressekonferansen onsdag.

Boligprisveksten kommer i en måned hvor det historisk ofte har vært utflatning eller en tilbakegang i prisene.

Nominelt falt boligprisene med 0,1 prosent.

Les saken: OBOS: Prisoppgangen er ikke kun et problem for Oslo sentrum

Lavere aktivitet i Tigerstaden

For Oslo sier Dreyer at aktiviteten var lavere i årets september enn i september 2015.

Likefullt var det Oslo sammen med Hamar som fortsatt hadde den høyeste prisveksten i årets første høstmåned, med henholdsvis 1,3 og 0,5 prosent.