Bygger Norges største McDonald’s drive-thru

Bergensfirmaet Roger Mjåtveit AS vant kontrakt med restaurantkjempen McDonald’s. De skal bygge Norges største drive-thru for bilister. – Når vi nå er i gang med å bygge ut Norges største drive-thru i Rådalen, er det svært hyggelig at kontrakten er tildelt en lokal entreprenør i Bergensområdet. Samtidig gir det oss mulighet til å ha en tett dialog med fagpersonene i … Continued

Bergensfirmaet Roger Mjåtveit AS vant kontrakt med restaurantkjempen McDonald’s. De skal bygge Norges største drive-thru for bilister.

– Når vi nå er i gang med å bygge ut Norges største drive-thru i Rådalen, er det svært hyggelig at kontrakten er tildelt en lokal entreprenør i Bergensområdet. Samtidig gir det oss mulighet til å ha en tett dialog med fagpersonene i firmaet, som kjenner lokalområdet godt. Utbyggingen som nå foregår, er en del av en langsiktig satsing, sier Marius Alfheim, restaurantsjef ved McDonald’s i Rådalen, i en pressemelding.

-For oss i Roger Mjåtveit AS er dette en svært kjærkommen kontrakt å få. Vi har hatt god dialog med McDonald’s hele veien, og er glade for at de har tillit til jobben vi gjør. De stiller høye krav til kvalitet, og da er det jo selvfølgelig positivt at vi bergensere oppfyller disse kravene, og når til topps, sier Roger Mjåtveit.

Knutepunkt på vei til Flesland

– Utbyggingen av drive-thru’en er et ledd i McDonald’s sin tilrettelegging for både yrkessjåfører og reisende til og fra Flesland lufthavn. Vi ser også at andelen el-bilister øker, og vi har derfor allerede installert flunkende nye ladestasjoner for el-biler. Dette har blitt svært godt mottatt, og gjør at flere velger å legge turen innom McDonald’s når de trenger å lade bilen sin. Vi ser at dette er spesielt populært blant ansatte og reisende som er på vei til eller fra Flesland lufthavn, sier restaurantsjef Marius Alfheim i McDonald’s.

Flere lokale arbeidsplasser

– Så langt i år har vi ansatt over 40 personer. Til disse stillingene hadde vi over 3600 søkere. At så mange søker seg til McDonald’s i Rådalen, tror vi har en direkte sammenheng med at de ansatte trives, og at det gir dem en verdifull erfaring, sier talsperson for McDonald’s.

McDonald’s har omlag 2300 ansatte på landsbasis, og har over 80 forskjellige nasjonaliteter som jobber hos seg.