Bytter navn til Veidekke Møre og Romsdal

– Navneskiftet markerer en videre satsing for Veidekke i vårt fylke, men vi skal fortsatt være en entreprenør med sterk lokal tilhørighet.

Entreprenør M Kristiseter AS har vært et heleid datterselskap av Veidekke siden 2010. Nå tas det naturlige neste skrittet i selskapets utvikling med å endre navn til Veidekke Entreprenør Møre og Romsdal.

– Navneskiftet markerer en videre satsing for Veidekke i vårt fylke, men vi skal fortsatt være en entreprenør med sterk lokal tilhørighet, sier distriktsleder Stig Mork, i en pressemelding fra Veidekke.

– Dette er starten på et nytt kapittel og en viktig milepæl i vår utvikling med nytt navn og en ny identitet. Men vi beholder de samme viktige ressursene; vår innsikt, kompetanse og evne til å skape verdier for våre kunder her i nord/vest. Vi skal fortsatt ha hovedkontor i Åndalsnes, men har nylig åpnet et avdelingskontor i Molde i tillegg til det vi allerede har i Ålesund. Med dette kommer vi nærmere våre kunder og markeder, og det gjør oss enda bedre rustet til å løse oppdrag i hele Møre og Romsdal, sier Mork.

– Med navnebyttet blir det i større grad synlig for omverdenen at vi også har kraftige muskler og ressurser med Veidekkekonsernet i ryggen. Veidekke er et av de virkelig solide skandinaviske entreprenørselskapene og den største norskeide aktøren i bransjen. Det skal enda tydeligere komme våre kunder og vår organisasjon til gode, avslutter Mork.

Formelt fusjoneres nå Entreprenør M Kristiseter AS med Veidekke Entreprenør AS der sistnevnte er det overtakende selskap.