Dette er Norges beste hotell ifølge TripAdvisor

Se TripAdvisors topp 25-liste over de beste hotellene i Norge.

«Best of 2017»-listene har blitt offentliggjort på TripAdvisor, og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger på førsteplass som Norges aller beste hotell. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret førsteplassen på den nye 2017-lista over Norges 25 beste hoteller.

– Det er fantastisk å se at Thon Hotel Rosenkrantz Oslo blir kåret som Norges beste hotell på TripAdvisor! At hotellet også kom på andreplass på topplisten over hotellene som gir best service i Norge, er noe vi også er veldig stolte av, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, i en pressemelding.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger vis-à-vis Tinghuset i Oslo og har 151 rom og suiter. Hotellet og restauranten har vunnet flere priser, blant annet 2. plass i konkurransen Twinings Best Breakfast 2016.

– Vi åpnet 22. oktober 2014 og vi jobbet mot målet vårt som den gang var å være blant de fem beste hotellene i Oslo før jul det året på TripAdvisor. Lille julaften var vi nummer to og 8. januar 2015 var vi nummer én i Oslo. Den posisjonen har vi beholdt i to år nå, og i dag kom kåringen over hele Norge og nyheten om at vi er Norges beste hotell er helt magisk, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

Designansvarlig Sissel Berdahl Haga og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotel Rosenkrantz Oslo og de øvrige Thon-hotellene i porteføljen.

Her er TripAdvisors topp 25 hotell i Norge:

 1. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
 2. The Thief
 3. Hotel Continental Oslo
 4. Hotel Christiania Teater
 5. Dalen Hotel
 6. Solstrand Hotel & Bad
 7. Abra Havn
 8. Hotel Ullensvang
 9. Clarion Hotel The Edge
 10. Stotvig Hotel
 11. Lysebu
 12. Frogner House – Skovveien 8
 13. Hotel No 13
 14. Hamn i Senja
 15. Clarion Hotel & Congress Trondheim
 16. Clarion Hotel Tyholmen
 17. Sommarøy Arctic Hotel Tromsø
 18. Scandic Havet
 19. Clarion Hotel Energy
 20. Thon Hotel Opera
 21. Hotell Refsnes Gods
 22. Hotel Brosundet
 23. Clarion Hotel Stavanger
 24. Farris Bad Hotel
 25. Strand Hotel Fevik