Droner til vask av fasader

KTV Group er i gang med å utvikle en spesialbygget drone som skal benyttes til vask av fasader. Fra før av har selskapet utviklet roboter som klatrer på stål og vasker med 2000 bars trykk. Det skriver selskapet i en pressemelding. — Reklame Nå skal de i gang med en drone som skal benyttes til … Continued

KTV Group er i gang med å utvikle en spesialbygget drone som skal benyttes til vask av fasader. Fra før av har selskapet utviklet roboter som klatrer på stål og vasker med 2000 bars trykk. Det skriver selskapet i en pressemelding.

— Reklame

Høydekonferansen_2016_1024_01

Nå skal de i gang med en drone som skal benyttes til vask av fasader og tak, på høye bygninger og høyblokker.

Dette er et spenstig prosjekt med mange utfordringer, men vi har aldri vært redd for å være tidlig ute sier daglig leder i KTV Group, Kennet Nilsen.

Selskapet leverer i dag tjenester på vedlikehold innen eiendom, offshore og industri. Det var etter oljenedturen selskapet så mulighetene og flyttet utviklingsfokuset over på eiendom.

  • Les også: Effektiviserer oppdrag ved bruk av droner (TEAM enerWE – Reklame)

Vi ser også at utviklingen av droner går i et enormt tempo, og allerede nå skal utstyr og teknologi som allerede er på markedet muligjøre denne ideen.

Resultatet vil bli rimeligere priser for kunder, og man løser en oppgave uten bruk av stillas, lifter eller fasadeklatrere, og dermed er løsningen også meget HMS-vennlig sier Nilsen.

Målet er å ha en prototype av dronen klar i løpet av 2016.