Ny leder for entreprenør Leif Grimsrud

Blir sjef for 250 ansatte, og ansvarlig for 700 millioner i omsetning.

Magnar Kristiansen tar første november over som daglig leder for Leif Grimsrud AS i Halden. Samtidig blir Ketil G. Andersen distriktsleder for de tre Grimsrudselskapene Leif Grimsrud AS, Øst AS og Leif Grimsrud AB.

Magnar Kristiansen (33) er fra Halden og er utdannet ingeniør. Han har jobbet drøyt 10 år i Grimsrud som anleggsleder, kalkulatør og prosjektleder for en rekke viktige prosjekter i distriktet. Ketil G. Andersen (49) fra Fredrikstad er utdannet økonom og kommer fra stillingen som økonomisjef i Veidekke Entreprenør. Ketil har en lang karriere i Veidekke fra ulike sentrale roller.

– Leif Grimsrud AS er en svært godt drevet entreprenør med en solid posisjon i Østfold og i det sentrale østlandsområdet. Magnar har kunnskap, erfaring og egenskaper for å lede og videreutvikle Leif Grimsrud videre. Jeg gleder meg til å samarbeide mer med Magnar og Ketil i tiden som kommer, sier regiondirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke, i en pressemelding.

Asle M. Berg har vært daglig leder i selskapet siden 2008 og var sentral i prosessen i fjor da selskapet ble en del av Veidekke. Berg går til stillingen som enhetsleder i Halden kommune.

Grimsrud har ca 250 ansatte, og samlet omsetning var rundt 700 millioner kroner i 2015. Grimsrud utfører lokale byggeoppdrag i Halden og anleggsoppdrag i sentrale Østlands-området og i Bohuslän.