Rekordstor interesse for Høydekonferansen

Til tross for at oljebransjen går gjennom en krevende omstilling, så er det rekordstor interesse for Høydekonferansen. All time high! – Det er nesten helt utrolig. Vi har ikke publisert konferanseprogrammet enda, men det er snart 80 deltakere, forteller Chul Christian Aamodt. Høydekonferansen arrangeres den 3. november, så i år har bransjen vært tidlig ute med … Continued

Til tross for at oljebransjen går gjennom en krevende omstilling, så er det rekordstor interesse for Høydekonferansen.

All time high!

– Det er nesten helt utrolig. Vi har ikke publisert konferanseprogrammet enda, men det er snart 80 deltakere, forteller Chul Christian Aamodt. Høydekonferansen arrangeres den 3. november, så i år har bransjen vært tidlig ute med å melde seg på. Jeg er sikker på at vi slår alle rekorder for deltakelse på HMS-arrangementet.

Vi skal fortsatt komme trygt hjem fra jobb

Aamodt tror den store interessen skyldes konferansens aktualitet.

– Ja, selv om det er lavere aktivitet i oljebransjen, så betyr ikke det at oljebransjen har stoppet opp. Det er veldig mange som hver dag jobber med arbeid i høyden i oljebransjen, og det er et stort behov for erfaringsdeling for å bidra til en sikker arbeidshverdag.

Erfaringsoverføring på tvers av bransjer

I år retter høydekonferansen seg også mot flere bransjer.

– Vi ser at det er mange av de samme utfordringene i de ulike bransjene, og høydekonferansen er den felles møteplassen, forteller Aamodt.

I år retter konferansen seg mot:

  • Bygg- og anlegg
  • Olje- og gass
  • Energi og telekom

Foreløpig deltakerliste

Klikk her for å se foreløpig deltakerliste.
Det opplyses om at enerWE AS har inntekter fra Høydekonferansen.