Selvaag Bolig, Ferd og Veidekke med stort boligprosjekt i Oslo

Veidekke skal bygge ut Tidemannsfabrikken i Oslo. Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Selvaag Bolig og Ferd å bygge to byggetrinn i boligprosjektet Tiedemannsfabrikken på Ensjø i Oslo. Prosjektet består samlet av 380 leiligheter, og kontrakten har en verdi på i overkant av 600 millioner kroner. – Vi er svært glad for at vi … Continued

Veidekke skal bygge ut Tidemannsfabrikken i Oslo.

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Selvaag Bolig og Ferd å bygge to byggetrinn i boligprosjektet Tiedemannsfabrikken på Ensjø i Oslo. Prosjektet består samlet av 380 leiligheter, og kontrakten har en verdi på i overkant av 600 millioner kroner.

– Vi er svært glad for at vi har vunnet denne anbudskonkurransen og nå får kontinuitet i vår boligbygging på Ensjø. Tiedemannsfabrikken føyer seg inn i rekken av prosjekter vi har bygget her i området for OBOS, Urbanium, Wilhelm Jordan og Veidekke Eiendom, sier avdelingsleder Anders W. Haugen i Veidekke. 

Tiedemannsfabrikken vil ligge stille og rolig til innerst i en blindvei omkranset av parkdrag, småhus og ny bebyggelse, med kort gangavstand til T-banestasjonene Ensjø og Hasle, ifølge en pressemelding fra Veidekke.

Byggene med 2-, 3, og 4-roms leiligheter blir oppført i plasstøpt betong, med fasader hovedsakelig av teglstein eller plate- og trekledning. Byggearbeidene innen grunn, tømmer, mur og betong skal utføres av Veidekkes egne fagarbeidere.

– På vegne av Veidekke og teamet som har jobbet med prosjektet, vil jeg få takke Selvaag Bolig og Ferd for tilliten de har vist oss. Vi er glad vi kan videreføre det gode samarbeidet vi har etablert med Selvaag Bolig på Kolbotn og Lørenskog. Nå gleder oss til å realisere nok et flott boligprosjekt i denne delen av Oslo, sa Veidekkes konsernsjef Arne Giske da kontrakten ble signert.

Det har vært stor interesse for boligene med godt salg. Arbeidene med rivning av eksisterende bebyggelse på tomten starter i september 2016, mens selve byggearbeidene starter i første kvartal 2017.

Første byggetrinn på 270 millioner inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2016.