Selvaag Bolig solgte for 1,1 milliard kroner i tredje kvartal

Boligbyggeselskapet sier seg fornøyd med salget og sier videre at de ser lyst på fremtidsutsiktene. Mandag la det børsnoterte eiendomsselskapet frem kvartalstallene for årets tredje, og nest siste, kvartal. De viser at Selvaag Bolig har solgt 277 boliger med en samlet verdi på 1,13 milliarder kroner i månedene juli, august og september. Snittboligen hadde en … Continued

Boligbyggeselskapet sier seg fornøyd med salget og sier videre at de ser lyst på fremtidsutsiktene.

Mandag la det børsnoterte eiendomsselskapet frem kvartalstallene for årets tredje, og nest siste, kvartal. De viser at Selvaag Bolig har solgt 277 boliger med en samlet verdi på 1,13 milliarder kroner i månedene juli, august og september.

Snittboligen hadde en pris på 4,1 millioner kroner mot 3,6 millioner kroner i tredje kvartal 2015.

– Produktene våre tas godt i mot av markedet, og betydelig salg gjør at vi har igangsatt bygging av 223 boliger. Vi ser positivt på markedsutviklingen fremover og legger ut nye boliger for salg så raskt vi kan, skriver Baard Schumann i en børsmelding, administrerende direktør i Selvaag Bolig.

Han legger til:

-Etterspørselen i Stor-Oslo er spesielt stor på grunn av urbanisering og for lite boligbygging. Markedet i Stavanger-området viser tegn til bedring. Vi tror denne utviklingen vil fortsette.

Selvaag Bolig hadde ved utgangen av kvartalet 1.464 boliger under bygging. 48 boliger er ferdigstilte og ikke solgt.