Skanska inngår 10 års leiekontrakt med Helsedirektoratet i nytt kontorbygg

– Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm.

Skanska Commercial Development Norway forteller i en pressemelding at de har inngått en 10 års leiekontrakt med Helsedirektoratet for leie av kontorlokaler i Workplace Oo i Vitaminveien 4 i Oslo. Innflytting er planlagt høsten 2018.

– Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

Nybygget er prosjektert til å bli et effektivt, fleksibelt og miljøsmart kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger. Nybygget vil bli miljøsertifisert etter Breeam Excellent, og er på til sammen 24.117 m². Eiendommen har en utleiegrad på 46 prosent.

Byggingen av kontorprosjektet Workplace Oo startet opp i januar i år. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt, og er det første som møter blikket ditt når du kommer opp fra Storo T-banestasjon.

– Da vi gikk ut med nyheten om dette prosjektet i november i fjor, var vi sikre på at timingen var riktig i forhold til markedet, og at prosjektet vil bidra til en positiv utvikling av Storo, forteller Bartler.

Senior megler Ketil Ervik i DnB Næringsmegling, som bistår Skanska CDN i utleiearbeidet, kan bekrefte at prosjektet har blitt godt mottatt av markedet, og at de arbeider med flere potensielle leietakere. Det er spennende å få lov til å arbeide tett i samarbeid med Skanska, som både er utvikler, byggherre / utleier og entreprenør på prosjektet, avslutter Ervik.

– Vi er meget fornøyd med at Helsedirektoratet valgte Workplace Oo, og vi ønsker dem varmt velkomne til Storo. Vi ser at Storo er i spennende utvikling, og er i ferd med å naturlig smelte sammen med Nydalen. Vi har stor tro på at Storo / Nydalen vil utvikle seg videre som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, boliger, handel, service og kultur. God byutvikling handler om å utvikle tett rundt kollektivknutepunktene og sørge for at området har en god kombinasjon av «alt» slik at området får en puls gjennom hele døgnet. Vi ser frem til å fortsette utleiearbeidet med å fylle opp resten av kontorbygget, avslutter Bartler.