Skanska deler opp Oslo-satsingen

Skanska har omorganisert sin byggvirksomhet i Oslo og etablert to fokuserte og spesialiserte regioner for å betjene henholdsvis næringsmarkedet og boligmarkedet. Enhetene får navnene Oslo Næring og Oslo Bolig, og det er ansatt to nye regiondirektører for å lede de to enhetene. Tor Arne Midtskogen blir leder for Oslo Næring, og Tomas Kjendlie blir leder for … Continued

Skanska har omorganisert sin byggvirksomhet i Oslo og etablert to fokuserte og spesialiserte regioner for å betjene henholdsvis næringsmarkedet og boligmarkedet. Enhetene får navnene Oslo Næring og Oslo Bolig, og det er ansatt to nye regiondirektører for å lede de to enhetene. Tor Arne Midtskogen blir leder for Oslo Næring, og Tomas Kjendlie blir leder for Oslo Bolig. Begge er rekruttert internt.

Tor Arne Midtskogen kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Skanska Anlegg, men har lang fartstid fra byggvirksomheten i Oslo. Han har ledet en rekke større næringsprosjekter og var også distriktssjef med ansvar for næringsbygg i Oslo frem til september 2014.

Tomas Kjendlie kommer fra stillingen som distriktssjef med ansvar for boligproduksjon i Oslo. Etter 9 år i Skanska kjenner han organisasjonen godt og har også solid erfaring fra både feltutbygginger og enkeltstående prosjekter i regionene han nå skal lede.

– Jeg er godt fornøyd med at vi jobber så bra med lederutvikling i Skanska at vi kan rekruttere internt til så sentrale lederstillinger. Jeg er trygg på at det strategiske grepet vi nå tar og det nye lederteamet vi nå har på plass vil bidra til å ytterligere styrke vår posisjon i nærings- og boligmarkedet i Oslo, forteller Camilla Krogh, konserndirektør med ansvar for byggvirksomheten i Skanska Norge, i en pressemelding.

Som følge av omorganiseringen har tidligere regiondirektør for Bygg Oslo, Marius Tunstad valgt å fratre sin stilling.

– Marius har bidratt til en god utvikling av Bygg Oslo og jeg ønsker han lykke til videre, avslutter Krogh.