Sommerprat: Fra AF Gruppen til..

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE. I dag er turen kommet til en mann som er mellom to jobber. Navn: Kjell-Rune Lindal Stillingstittel: Avgående prosjektdirektør i AF Gruppen Arbeidssted: De siste fem årene har jeg vært bosatt i Hammerfest og hatt kontor på Melkøya. … Continued

I serien sommerprat blir vi kjent med våre lesere, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE.

I dag er turen kommet til en mann som er mellom to jobber.

  • Navn: Kjell-Rune Lindal
  • Stillingstittel: Avgående prosjektdirektør i AF Gruppen
  • Arbeidssted: De siste fem årene har jeg vært bosatt i Hammerfest og hatt kontor på Melkøya.
  • Familiesituasjon: Samboer og to barn på 1,5 og 5 år.

– Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

– Jeg kjører først den eldste gutten i barnehagen for deretter komme seg til kontoret. Der er det fast rutine å gå gjennom dagens e-post mens man tar første kaffekopp. Mye av dagen går med på å koordinere pågående oppdrag med kollegaer, kontraktsoppfølging og økonomistyring. Dagen inneholder gjerne 2-3 møter av ulik varighet. Klarer som oftest å avslutte til normal tid på ettermiddagen.

– Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

– Siden jeg er mellom to jobber, så er det nok mest spennende det som venter i ny jobb. Da blir det nye utfordringer som daglig leder for en byggentreprenør på Sørlandet.

– Hva gir deg max sommerstemning?

– Å være ved sjøen sammen med gode venner eller familien gir meg absolutt god stemning. Gjerne med god mat og god drikke. Kan man i tillegg komme seg ut i båt og fiske eller fange krabber da nærmer jeg meg max stemning!

– Hvem ferierer du med i år?

– I år blir det ferie med nærmeste familie.

– Hva har du gjort i sommer?

I sommer var det i hovedsak ferie i Finnmark. Tenkte vi skulle benytte sjansen til å oppleve mer av denne landsdelen, siden vi er på flyttefot. Vi har blant annet tatt en tur med Hurtigruta fra Hammerfest til Kjøllefjord. Ellers har det blitt litt småturer med bil og båt rundt i Vest-Finnmark. Jeg synes det er flott å få se mye av den vakre naturen i Finnmark. Har spart en ukes ferie til September for å få litt sol og varme i sydligere strøk.

– Hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

– Når jeg har helt fri så er det best å være sammen med mine nærmeste og drive med lek og moro. Gjerne grilling og sommeraktiviteter i hagen.

– Er det noe annet du ønsker fortelle om?

– Sommeren er helt klart favorittårstiden min. Har kanskje ikke vært max sommervær i år, men satser på at det er noen gode dager igjen. Ønsker alle en fortsatt god sommer enten man har ferie igjen eller man er tilbake på jobb.

– Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren?

Håper jeg får muligheten til å starte på mange nye og spennende prosjekter i ny jobb. Vi har kanskje et større boligprosjekt i vente, så det kan bli bra!

Det opplyses om at Kjell-Rune Lindal er i vennekretsen til Chul Aamodt, Ansvarlig redaktør i vekst.media. Sms’er mellom de to er ikke protokollført:-)