Storfusjon i bygg og anlegg

Det sammenslåtte selskapet vil få mer enn 2.200 ansatte.

Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen slår seg sammen og skaper med det en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører.

Det sammenslåtte selskapet vil få mer enn 2.200 ansatte og en forventet samlet årlig omsetning på omlag 9 milliarder kroner i 2017.

Konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen, skal lede det nye selskapet som skal hete BetonmastHæhre.

– Betonmast og Hæhre Isachsen vil sammen danne ett av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling. Sammenslåingen er en offensiv satsing som legger til rette for økt vekst og lønnsomhet, sier konsernsjef Jørgen Evensen, i en pressemelding.

Betonmast har i dag rundt 800 ansatte og en omsetning i 2016 som vil være over 4,3 milliarder kroner.

Hæhre Isachsen Gruppen er resultatet av sammenslåingen mellom Hæhre, en av Norges største aktører innen vei- og anleggsutbygging, og Isachsen, som er en stor regional entreprenør i det offentlige og private anleggsmarkedet. Gruppen omsatte samlet i 2016 for over 3,8 milliarder kroner, og har over 1350 ansatte.

– Betonmast og Hæhre Isachsen kompletterer hverandre på en god måte, og vårt mål er å etablere en virksomhet som kan ta på seg enda større oppdrag, og være enda mer konkurransedyktig i både det norske og det nordiske markedet. Vi har betydelige vekstambisjoner innen bygg og anlegg, og denne sammenslåingen vil styrke oss i konkurransen om nye oppdrag, sier konsernsjef Jørgen Evensen.