Ny teknisk sjef i Nordbohus

Runar Kristensen tiltrer som ny teknisk sjef

Nordbohus er Norges tredje største boligleverandør. De tulbyr eneboliger, garasjer og boligområder med ulike boligtyper.

Nå har de ansatt Runar Kristensen som ny teknisk sjef. Han kommer fra Trondheim, er 45 år, og har tidligere jobbet i blant annet Stema Rådgivning og Aasen Bygg (nå Backe Trondheim). Runar Kristensen tar over etter Jan Erik Åsen som etter eget ønske går til oppgaver i en mer ingeniørfaglig rettet stilling.

Tidligere fokuserte Nordbohus hovedsaklig på eneboligbygging, men dette har endret seg de siste årene.

– Enebolig på kundens tomt representerer nå 25 prosent av kjedens totale byggeaktivitet. Eneboligen er fortsatt veldig viktig for oss, men den videre veksten kommer i hovedsak til å skje innen bygging av øvrige byggtyper. Runar Kristensen har erfaring innen både prosjektering, prosjektledelse, byggherreombud og byggeledelse, og dette er erfaringer vi har veldig god bruk for i Nordbohus, sier Halvor Dahl, Administrerende direktør i Nordbohus, i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å bidra i den videre utviklingen innen både småhusbygging og leiligheter i større bygg. Min erfaring fra både byggeplassadministrasjon og prosjektering tror jeg er en god mix i rollen som teknisk sjef. Jeg kjenner mange av utfordringene og suksesskriteriene våre forhandlere møter daglig, og jeg ser frem til å lære noen nye, sier Kristensen.