Trøndere skal totalrenovere hotell Britannia

Britannia Eiendom AS har inngått totalentreprisekontrakt med det trønderske selskapet HENT om totalrenovering av Britania hotell. – Dette er hele Norges hvite svane. Vi skal blankpolere diamanten, og til den jobben er det logisk å involvere lokale krefter og samarbeidspartnere som har et bankende hjerte for Trondheim. Siden jeg var 14 år har jeg hatt en drøm om … Continued

Britannia Eiendom AS har inngått totalentreprisekontrakt med det trønderske selskapet HENT om totalrenovering av Britania hotell.

– Dette er hele Norges hvite svane. Vi skal blankpolere diamanten, og til den jobben er det logisk å involvere lokale krefter og samarbeidspartnere som har et bankende hjerte for Trondheim. Siden jeg var 14 år har jeg hatt en drøm om å eie det praktfulle Britannia og nå skal vi løfte det slik at hele byen blir stolt av hotellet, sier Odd Reitan i en pressemelding.

Bygget er i dag i meget dårlig forfatning, og Reitangruppen skriver at det må gjøres  gjøres en omfattende utbedring, ombygging og rehabilitering av både bygget og de tekniske anlegg, om Britannia fortsatt skal kunne drives som et funksjonsdyktig hotell.

Hotellet åpnet dørene for første gang i 1870.