Veidekke med svensk milliardkontrakt

Veidekke og datterselskapet Arcona skal bygge St Eriks øyeklinikk i Hagastaden i Stockholm for Vitartes. Kontrakten har en verdi på total ramme på rundt en milliard svenske kron Gjengitt med tillatelse fra Veidekke. er, og kontrakten er en totalentreprise. Første del av oppdraget settes i gang umiddelbart og arbeidet har en verdi på 320 millioner … Continued

Veidekke og datterselskapet Arcona skal bygge St Eriks øyeklinikk i Hagastaden i Stockholm for Vitartes.

Kontrakten har en verdi på total ramme på rundt en milliard svenske kron

Gjengitt med tillatelse fra Veidekke.

Gjengitt med tillatelse fra Veidekke.

er, og kontrakten er en totalentreprise. Første del av oppdraget settes i gang umiddelbart og arbeidet har en verdi på 320 millioner svenske kroner.

Den nye klinikken på 42.000 m 2 skal sertifiseres i henhold til Miljøbyggnad nivå gull. Bygget blir liggende i direkte tilknytning til nye Karolinska sykehus, et området der det for tiden pågår en rekke andre utbyggingsprosjekter.

– At Arcona og Veidekke fikk oppdraget skyldes først og fremst at de under anbudsarbeidet viste stor forståelse for kompleksiteten i prosjektet og kunne presentere gode og kreative løsninger for prosjektgjennomføringen. I tillegg har de et sterkt lag med gedigen kompetanse og erfaring fra det å bygge store samspillsprosjekt, sier prosjektsjef og vise VD Peter Alvemur i Vitartes.

Vitartes eies 50/50 av Hemsö og SveaNor.