Veidekke inn som offisiell partner for Arctic Race of Norway

Samarbeidet gir oss muligheten til å vise frem virksomheten vår i spektakulære omgivelser, sier Arne Giske, konsernsjef i Veidekke.

Landeveissykling er en av få idretter som utøves på ‘våre produkter’, og samarbeidet med Arctic Race gir oss muligheten til å vise frem virksomheten vår i spektakulære omgivelser, sier Arne Giske, konsernsjef i Veidekke.

Veidekke har i dag signert en avtale om å gå inn som offisiell partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway, det melder selskapet i en pressemelding. Avtalen har en varighet på tre år.

– En av få idretter som utøves på ‘våre produkter’

Arctic Race of Norway er et norsk etapperitt i landeveissykling som er en del av Europatouren, og foregår på viktig infrastruktur midt i Norges mest spektakulære natur. Første utgave av Arctic Race of Norway gikk av stabelen i 2013, på strekningen mellom Bodø og Harstad. Rittet følges hvert år med stor internasjonal interesse, og blir kringkastet til over 180 land.

– Veibygging, asfaltering og veivedlikehold er blant våre sentrale kompetanseområder, og landeveissykling er en av få idretter som utøves på ‘våre produkter’. Samarbeidet med Arctic Race vil gi oss en anledning til å vise frem virksomheten vår i spektakulære omgivelser. Vi ser frem til tre år som samarbeidspartner med Arctic Race, sier Arne Giske, konsernsjef i Veidekke ASA.

Samler de beste syklistene fra Tour de France

Flere av de største World Tour-lagene man kjenner fra Tour de France deltar i rittet, og daglig leder for Arctic Race of Norway mener avtalen forener to naturlige samarbeidspartnere.

– Synergiene er helt åpenbare. I vårt arrangement og i sykkelsporten for øvrig brukes veien som arena. Hva er da mer naturlig enn å samarbeide med de som er eksperter på dette feltet, sier Knut-Eirik Dybdal, daglig leder for Arctic Race of Norway.

[media-credit name=»Veidekke» align=»alignnone» width=»450″][/media-credit]

(Knut Eirik Dybdahl, daglig leder for Arctic Race of Norway)

Vil øke fokus på tryggere ferdsel for myke trafikanter

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere, og melder at samarbeidet vil styrke selskapets merkevareprofil i Skandinavia, og  opprettholde Veidekkes posisjon som en attraktiv arbeidsgiver. Samarbeidet vil benyttes til å øke fokus på veisikkerhet for myke trafikanter.

– Vi vil også bruke dette arrangementet til å fremme viktigheten av sikring og sikkerhet på veien for myke trafikanter, og for de som har sitt virke langs trafikkerte veier og som daglig utsettes for risiko, sier konsernsjef Giske.

  • Torsdag 10. august er det klart for årets første etappe, som starter på Andørja i Ibestad kommune i Troms. Rittet sykles i år både i Nordland og Troms og varer frem til 13. august.