Vekst.media vokser!

– Vi har god fart, forteller Per-Tore Meiholm. Vi har nå 9 medlemmer som publiserer innhold på Vekst.media.

Vekst.media – Bygg, anlegg- og eiendomsbransjens digitale kanal så dagens lys høsten 2016. Kanalen eies av enerWE AS.

Vekst.media har siden oppstarten hatt god fart, både redaksjonelt og kommersielt.

Knallhard jobbing har gitt resultater

– Ja, vi hadde offisiell lansering av Vekst.media den 19. oktober i fjor, forteller Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør i enerWE AS. Da var det fullt hus (se video under). Etter lanseringen har vi jobbet knallhardt både redaksjonelt og kommersielt. Det har gitt resultater.

Bygger en redaksjonell profil med kjernesaker

Vekst.media skriver om bransjen, for bransjen.

– Men vi skriver også for de utenfor bransjen, forteller Anders Lie Brenna, Ansvarlig redaktør i Vekst.media. Vi løfter saker opp slik at de blir en de av samfunnsdebatten.

Brenna trekker frem tre eksempler på tema som Vekst.media følger tett.

– Vi skriver om likestilling, forteller Brenna. Eksempelvis hadde vi denne uken en sak om at 60,3 prosent av alle bygg- og anleggsselskapene i  Norge ikke har kvinner i styret.  Videre så jobber vi for å bygge stolthet for yrkesfag, og så er vi selvfølgelig opptatt av digitaliseringen i bransjen (se eksempel på videointervju under). I tillegg dekker vi jo også mye annet, så her er det bare å følge oss på Facebook og melde seg på vårt nyhetsbrev, forteller Brenna og smiler.

God kommersiell vekst

Medlemmer i TEAM enerWE kan få tilgang til å publisere innhold på Vekst.media. Dette er selskapets viktigste inntektskilde. Per-Tore Meiholm er salgsdirektør i enerWE AS.

– Vi har god fart, forteller Per-Tore Meiholm. Vi har nå 9 medlemmer som publiserer innhold på Vekst.media. De siste ukene har vi blant annet signert medlemskap med GK Norge, Trygg Kurs og Grove Knutsen. Det er vi veldig stolte av!

Når et innsalg er gjort, så overtar Cecilie Svabø roret. Hun er byråleder i enerWE.

– Det er utrolig moro å jobbe når selskapet er i Vekst, forteller hun. VI har nå inngått avtale med flere freelancere som skal jobbe med det kommersielle innholdet. Vi skal få medlemmene til å skinne, forteller hun.

Synergier mellom olje og energibransjen og bygg, anlegg- og eiendomsbransjen

I 2014 lanserte selskapet enerWE.no – Energibransjens digitale kanal. Vekst.media er videreføringen av satsningen.

– Vårt mål er å ha 5 vertikale bransjesatsninger innen utgangen av 2018, forteller Chul Christian Aamodt. Vi er på god vei, men vi har også en jobb å gjøre. Det er derfor jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, avslutter han før han ønsker god helg!